Кому не страшний коронавірус?

Коронавірус

 Газети, телебачення та інтернет не перестають обговорювати небезпеку коронавірусу. Про нього говорять в транспорті, на роботі, в кафе і на кухні. Експерти передбачають, що якщо його не зупинити, то він вб’є дві третини населення Землі.

Тисячі вже померли. Число інфікованих у всьому світі скоро досягне 100 тисяч чоловік.

Перед кожним з нас постає питання: Як нам до цього ставитися? Чи можемо ми якось вберегтися від цієї небезпеки? Що робити, якщо ми все ж захворіємо?

Перш за все, не потрібно впадати в паніку. Існує дуже ефективний засіб від страху будь-якої хвороби — це віра в Ісуса Христа.

Вона не гарантує, що ви не захворієте і не помрете (хоча звичайно, Бог може вилікувати вас навіть від  найстрашнішої хвороби). Але якщо навіть ви все ж не вилікуєтесь і вам доведеться піти з цього життя… Не бійтеся.

Христос ГАРАНТУЄ ВІЧНЕ ЖИТТЯ КОЖНОМУ, ХТО ВІРУЄ В НЬОГО.

Просто довіртеся Йому. В будь-якому разі, раніше чи пізніше, кожен з нас від чогось помре. Якщо не від  хвороби, то від старості або ще від чогось. В порівнянні з вічністю, якихось декілька років чи декілька  десятків років, проведені на цій землі, особливого значення не мають. Справжнє значення має те, куди ми відправимося після смерті.

Зазвичай перехід в “інший світ” лякає нас невідомістю. Часто говорять, що звідти ще ніхто не повертався. Але це не так. Звідти приходив Христос, і повернувся туди.

Він Сам говорив про це:

“Ніхто не піднімався в небо, як тільки Той, Хто з неба зійшов, Син Людський, що перебував в небі. І як Мойсей підняв змію в пустелі, так належить бути піднятому Синові Людському, щоб всякий, хто вірує в Нього, не загинув але мав життя вічне” (Івана 3:13-15).

Біблія навчає, що всі хвороби і смерті — це наслідки гріхопадіння людства. 

Перші люди не знали що таке хвороба і смерть. Ось як все починалося:

“І заповідав Господь Бог людині кажучи: від всякого дерева в саду їж, а від дерева пізнання добра та зла, не їж від нього, бо в день, в котрий ти скуштуєш від нього, смертю помреш” (Буття 2:16-17).

А також в післанні до Римлян 5:12 говориться:

“Тому, як однією людиною гріх ввійшов в світ, і гріхом смерть, так і смерть перейшла у всіх людей, тому що в ній всі згрішили.”

Будь-яка хвороба — це смерть, яка повільно розповсюджується в тілі людини з ціллю вбити її.

Також, часті епідемії хвороб є ознаками останнього часу, про які пророкував Христос:

“Будуть також великі землетруси по місцях, і голод і ЕПІДЕМІЇ та жахливі явища і великі ознаки з неба” (Луки 21:11).

Зараз вчені, “світила” медицини, намагаються  знайти причину та джерело коронавірусу. Але вони не там шукають. Тому що справжня його причина, як в будь-якої іншої хвороби, — це гріх.

І перемога над вірусом прихована не в “чудо-вакцині”, а в покаянні перед Богом.

Гріх — це легальний засіб, що дозволяє хворобам та смерті тримати нас в рабстві страху. 

Але Христос взяв на Себе покарання за гріхи всіх людей і помер за це на хресті. Тому, коли ми довіряємося Ісусу Христу, визнаємо перед Ним свою гріховність, то Він прощає нас і звільнює нас від наслідків наших гріхів.

В першому післанні Івана 1:9 говориться:

“Якщо визнаємо гріхи наші, то Він вірний та праведений, простить нам наші гріхи, та очистить нас від всякої неправди”.

Також, в Євангелії від Івана 5:24 , Сам Христос обіцяє:

“Істинно, істинно кажу вам: всякий хто слухає слово Моє і вірить в Того, Хто послав Мене, має життя вічне, і на суд не приходить, але перейшов від смерті до життя”.

Чи повірите ви Христу? Якщо так, то отримаєте все, що Він обіцяє. Якщо ж ні, то за свої гріхи вам доведеться померти, а потім піти навіки в пекло.

Яке рішення з цих двох правильне, здається очевидним. Але вибір за вами.

Зробіть правильний вибір прямо зараз. Зверніться до Бога в щирій молитві покаяння, почніть вивчати книгу Євангеліє та живіть згідно її вчення. 

Укладено згідно з ученням нашого Господа й Спасителя Ісуса Христа, Його святих апостолів і Біблії.