Через 100 років?

Людина задумалась

Через 100 років більшості тих, хто зараз живе, вже не буде на цій землі, вони будуть або в пеклі, або в раю.

Для того, щоб дізнатися, де будете ви, давайте розглянемо деякі з десяти Божих заповідей:

  • Чи завжди ви слухалися своїх батьків?
  • Чи мали ви позашлюбні статеві стосунки або дивилися на чоловіка або жінку з пожадливістю (похіттю) і, таким чином, здійснювали перелюб в своєму серці?
  • Чи говорили ви коли-небудь неправду?
  • Чи брали ви коли-небудь те, що вам не належало, тобто, крали?
  • Чи заздрили ви іншим людям?
  • Чи робили ви аборт або ставилися до будь-якої людини з ненавистю чи гнівом, здійснюючи, таким чином, вбивство в своєму серці?

Якщо ви щирі з собою, то зрозумієте, що багато разів порушували Божий Закон і в Судний день, ставши перед Святим та Праведним Богом, будете визнані винними в своїх гріхах. А це означає, що після смерті ви будете вічно мучитися в пеклі. Вічно – це назавжди.

Але Бог любить вас та не бажає, щоб ви мучилися в пеклі. Тому Він взяв на Себе покарання за ваші гріхи. Для цього Він втілився через діву Марію та став людиною, щоб прийняти муки і смерть замість нас, і, таким чином, звільнити нас від покарання за гріх.

В Божому Слові, Біблії, написано: «Так бо Бог полюбив світ, що віддав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто повірить в Нього, не загинув, але мав життя вічне» (Івана 3:16).

Тепер у кожна людини яка щиро покається перед Богом за свої гріхи, та повірить в Ісуса Христа як свого Господа і Спасителя, отримає прощення гріхів, спасіння від пекла, та вічне життя в новій майбутній цивілізації – Божому царстві.

Будь ласка, не відкладайте це найважливіше рішення на потім, тому що сьогодні смерть може постукати у ваші двері і чи будете ви готові?

Читайте Біблію щодня, та живіть згідно з написаним в ній. Відвідуйте євангельську християнську церкву.

Укладено згідно вчення Господа Ісуса Христа та святих Апостолів та Біблії